خورشت سبزی مینو پر

مواد لازم ( بستگی به تعداد و سلیقه داره ):

لوبیا قرمزآبپز شده

گوشت ( بهتره از دنده و قلم استفاده بشه و یه تکه کوچک دمبه )

پیازنگینی

سبزی خورشتی + یه ذره کم نعنا خشک( دوستم میگفت بهتره شنبیله و اسفناجش نسبت به سبزی های دیگه کمتر باشه )

روغن مایه

گرد لیمو + لیمو عمانی درستی

نمک فلفل بهتره فلفلشم قرمز باشه

دستور طبق دستور دوستم :

خوب اول سبزی رو با روغن زیاد حسابی تفت میدیم چیزی حدود یک ساعت و باید هم بالا سرش باشیمو مدام تفت بدیم تا رنگش کاملا تیره بشه

گوشت رو با پیاز نگینی جداگونه تفت میدیم تا رنگشون کاملا طلایی بشه نباید توی این مراحل ادویه ای مث نمک اضافه کنیم چون گوشتمون نمیپزه من فقط یکمی زرچوبه تو روغنش اضافه کردم برای تغییر رنگ

بعد طلایی شدن اضافشون میکنیم به سبزی های سرخ شده و مخلوط میکنیم میذاریم یکم به حال خودش

من بعد از این ریختمش توی زود پز و حدود یک الی یکو نیم لیوان ابش کردمو درشو بستم تا وقتی که گوشتم کاملا بپزه

لوبیا هامون که از قبل گذاشتیم ابپز بشه رو وقتی گوشت کاملا پخت و قابل خوردن شد با ابی که پخته شده به خورشتمون اضافه میکنیم و لیمو  گرد لیمو و نمکو فلفل رو هم اضافش میکنیمو درشو میبندی حدود 40 دقیقه

بعد از این کار وقتی مطمعن شدیم پخت درشو باز میکنیمومیچشیم اگر نیاز به مزه داشت مجدد کمی اب لیمو بهش اضافه میکنیم

(تفت دادنو ریز بودن سبزی ها خیلی مهمه )

به همین سادگی اما زمان بر

/ 1 نظر / 74 بازدید